Yangın Kapısı Fiyatları Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın emniyet hollerinin örek, tavan ve oturakında tek yerıcı malzeme kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en az 120 dakika dayanıklı cidar ve en azca 90 dakika dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile vesair bölümlerden ayrılması gerekir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği mevzusundaki bilgelik birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyu ve çağdaş layihamlarla birleştirerek ömür alanlarınıza kırat katmayı hedeflemektedir.

Kaçış yolları ve sair tedbirler, yangın yahut özge müstacel durumlarda kişi emniyetliğinin yalnız yalnızca bir tedbire dayandırılmayacağı biçimde tasarlanır.

Ancak kullanıcı skorsı 50 kişhayırlı sabık katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın korunmuş olması gerekir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının vasıtasız bina dışına açılması gerekir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin harika şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça ırak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki açıklık diyagonal mesafenin yarısından, evetğmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın kapıları yararlanma alanına bakarak, rengine göre evet da modeline için çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan paradigma sınıflandırması zirdaki gibidir

Yangın anında insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi kucakin Yangın Çıkış Kapısı yangın kapısı son mertebe nazik bir öneme sahiptir.

Birçok firma ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve emanet eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Açılıp - kapanma emeklevinin sorunsuz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu boyut yoklama edilmelidir. 

Yangın bapsı, yangın merdiveninin yalın ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Bünyeda kâin insanların emniyetliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrolör şeşna tuzakınmasında önemli bir rol oynar.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran bileğkârebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın Kapısı seçer ilgi edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Report this wiki page